O nouă sentință pentru Daniel Antonie

Victorie în instanță pentru Daniel Antonie, consilierul personal al managerului CE Oltenia. Asta după ce fostul șef al Diviziei Miniere a fost condamnat, săptămâna trecută, în primă instanță, la 4 ani de închisoare într-un dosar penal ce vizează achiziţia unor furtunuri PSI şi truse medicale la preţuri supraevaluate.

Antonie a contestat decizia prin care a fost îndepărtat din Directoratul CE Oltenia, ca urmare a problemelor sale penale. Acesta a fost mai întâi suspendat din funcție. A contestat, dar a pierdut procesul.

Ulterior, Antonie a fost revocat din Directorat. Și de această dată a acționat compania în judecată. Tribunalul Gorj s-a pronunțat pe 14 octombrie în acest caz. „Admite cererea. Obligă pârâta (n.r. CE Oltenia) să emită notificarea prev. la art. 9.1.3 din contractul de management nr. 968/21.04.2015. Obligă pârâta la plata către reclamant a contravalorii indemnizațiilor contractului de mandat pe perioada preavizului. Obligă pârâta la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reclamantului. Cu apel”, se arată în minuta sentinței.

Vizualizări: 3,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: