Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O nouă solicitare pentru Sorin Boza

Federația Univers a cerut vineri Complexului Energetic Olteania convocarea comisiei de negociere pe 21 ianuarie, în vederea semnării unui act adițional la contractul colectiv de muncă, în care să fie prinse drepturile negociate pentru salariați joi, în prezența ministrului Energiei. "Să punem capăt oricăror speculații, că totul a fost o manipulare", scrie în adresa semnată de Adrian Marciuc, vicepreședinte.

Actul adițional ar trebui să prevadă că drepturile salariale negociate se acordă de la 1 martie, iar voucherele de vacanță de la 1 mai.

Muncitorii vor beneficia de un adaos salarial de o mie de lei brut, cefeliștii 700 de lei, iar șefii de sector 500 de lei. Prima de Paști va fi impozitată cu 10%, față de 45% anul trecut. 

Compania a confirmat că prima ședință a comisiei de negociere va fi luni, la ora 14.00.

Vizualizări: 8,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: