O primărie cumpără curent ieftin prin licitație

O primărie din Gorj vrea să cumpere, prin licitație, energie electrică atât pentru sediul propriu, cât și pentru instituțiile din subordine. Anunțul a fost deja publicat în sistemul electronic de achiziții publice.

Primăria Bumbești-Jiu pune la bătaie 250 de mii de lei, fără TVA, pentru achiziționarea de energie electrică de joasă tensiune, la tarife negociate mai mici decât cele pe piața reglementată.

Energia ieftină va fi inclusiv pentru asigurarea iluminatului public. Printre punctele de consum se mai numără piața agroalimentară, căminele culturale din Bumbești-Jiu și Curtișoara, stadionul, clubul sau sala de sport.

Printr-o astfel de achiziție de pe piața liberă, primăria speră să reducă în mod considerabil facturile cu energia electrică.

Cantitatea estimată a consumului este de 420 de MWh/an. Contractul se va încheia pe o perioadă de un an, începând cu 1 iulie 2020. Prețul cel mai scăzut va sta la baza atribuirii contractului.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 mai, ora 15.00.

Tot mai multe instituții, fie că vorbim de primării sau spitale, apelează la această metodă, pentru obținerea unui preț mai bun la electricitate.

Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: