O primărie din Gorj închiriază apartamente cu 50 de lei pe lună

Autoritățile locale din comuna Urdari închiriază apartamente cu 50 de lei pe lună în blocul primăriei. Recent reabilitat, imobilul găzduiește familiile nevoiașe din comună, dar are și spații disponibile pentru a fi închiriate, complet utilate,  cu numai 50 de lei pe lună, la care se adaugă utilitățile.

Cu bani de la bugetul local, autoritățile locale din Urdari au reabilitat blocul de locuințe. La parterul imobilului funcționează biblioteca comunală și își desfășoară activitatea asistentul comunitar, dar este amenajată și o magazie unde sunt depozitate ajutoarele primite de la Uniunea Europeană.

Pentru restul apartamentelor, autoritățile locale au găsit întrebuințare. ”În prezent avem patru apartamente ocupate de patru familii nevoiașe, și am amenajat și utilat două apartamente pentru profesorii care făceau naveta. Avem acolo și mobilier și electrocasnice, tot ce este necesar într-o casă, dar nu mai avem navetiști. Locuințele le-am închiriat muncitorilor care au de lucru în comună. Chiria este de 50 de lei pe lună și fiecare plătește utilitățile”, a declarat primarul Mihai Calotă.

Vizualizări: 2,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: