O primărie din Gorj înființează un club sportiv

Autoritățile locale din comuna Bolboși încearcă să obțină de la Ministerul Sporturilor autorizația pentru a înființa un club sportiv în cadrul primăriei. Documentația este gata și a fost depusă deja pentru aprobare.

 

 

 

 

 

 

 

 

În prezent comuna Bolboși are o echipă de fotbal care activează în cadrul unei asociații. Primăria a încercat să ajute sportivii, însă nu a reușit. ”Este o echipă de fotbal și noi am încercat să face sponsorizări dar am fost refuzați. am vrut să le dăm mingi, echipamente și alte lucruri necesare, dar asociația a vrut bani, iar noi nu am putut”, a precizat primarul din Viorel Rotaru

Autoritățile locale din Bolboși au întocmit documentația pentru înființarea unui club sportiv în cadrul primăriei. "Vreau să înființez acest club și am depus documentația necesară la Ministerul Sportului. Ne dorim să avem o echipă de fotbal, pentru că asociației îi este foarte greu să țină echipa pentru că nu au fonduri. Acum facem clubul, iar din toamnă o să înființăm și echipa, pentru că la rectificare o să prindem bani pentru asta. Vreau să vă apun că avem și teren unde să se antreneze", a mai spus Viorel Rotaru.

Vizualizări: 2,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: