Se caută director pentru Direcţia urbanism din cadrul Primăriei Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea postului vacant corespunzător funcţiei publice de director executiv adjunct, Direcția urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Târgu Jiu. Funcţia era ocupată, în trecut, de Răzvan Cosmin Retezeanu, reţinut într-un dosar de abuz în serviciu, după ce ar fi autorizat ilegal construirea unui bloc de locuinţe.
 

 

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință arhitectură și urbanism, precum și în domeniul științelor inginerești cu domeniul de licență inginerie civilă, să aibă studii universitare de master absolvite în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art.153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 7 ani.

Dosarele se depun până la data de 11 aprilie 2023, la sediul primăriei.

Proba scrisă va avea loc la data de 26 aprilie 2023, ora 10:30. Proba interviu va avea loc în termen de 5 zile de la finalizarea probei scrise.

Vizualizări: 1,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: