O rovinăreancă a înregistrat o piesă cu un DJ de la Radio 21

Solista trupei Anonim Band, Mirabela Cismaru, a înregistrat o super-piesă cu un DJ de la Radio 21. Mia mult, trupa va susține un spectacol de excepție pe scena Palatului Național al Copiilor din București. Spectacolul va avea loc sâmbătă, iar cei șapte tineri componenți ai trupei Anonim sunt pregătiți pentru show. Vor interpreta live zece melodii.

Muzica ușoară din Târgu Jiu se aude tot mai des pe radiourile și scenele din România. Trupa ”Anonim” a Palatului Copiilor din Târgu Jiu a fost invitată de Palatul Național al Copiilor din București să susțină un spectacol intitulat ”Galele Tinereții”. Cei șapte componenți ai trupei, alături de profesorul lor Laurenţiu Pănoiu vor merge fără emoții la acest spectacol. ”Este un spectacol organizat de Palatul Național al Copiilor care se va desfășura în sala mare și în care vor susține recitaluri trupe live precum Anonim Band de la Târgu Jiu și Youvenis Group de la Întorsura Buzăului din Covasna la care se adaugă soliști de muzică ușoară din partea gazdelor”, a declarat Laurențiu Pănoiu, profesor de muzică ușoară. Mirabela Cismaru, solista principală a trupei Anonim a înregistrat de curând o super-piesă alături de Marc Rayen, cunoscutul DJ de la Radio 21. Tânăra, originară din Rovinari, l-a încântat pe DJ cu vocea sa astfel că a fost aleasă să cânte alături de el piesa So (la la). ”Este un proiect pe care îl avem împreună, a luat legătura cu mine, am făcut piesa și este deja difuzată pe mai multe radiouri din țară. Este un gen care se ascultă în momentul acesta, nu neapărat este genul meu de piesă. Dacă o să prindă la public probabil că vom filma și un videoclip”, a mărturisit Mirabela Cismaru.

Recital de 40 de minute

Tinerii se pregătesc intens pentru acest show dar mărturisesc că nu au deloc emoții. Au mai cântat alături de Youvenis Group și știu de ce sunt în stare. Au pregătit zece piese și întreaga lor prestație pe scena Palatului Național va dura 40 de minute. ”Nu avem emoții, nu suntem la primul spectacol dar ne pregătim. Am mai cântat alături de cealaltă trupă și știm ce pot, așteptăm să vedem dacă au pregătit ceva nou pentru că și noi suntem pregătiți cu noutăți. O să fie cam zece melodii, va dura aproximativ 40 de minute interpretarea noastră”, a declarat Mirabela Cismaru, solista trupei Anonim.

Vizualizări: 223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: