UEFA a oprit fotbalul din Champions League şi Europa League

UEFA a anunțat astăzi că va suspenda toate competițiile europene care urmau să se desfășoare săptămâna viitoare, printre care Champions League și Europa League, din cauza pandemiei de coronavirus. Extragerile pentru următoarele runde ale competițiilor, programate pe 20 martie, au fost și ele amânate.

Coronavirusul oprește meciurile din Liga Campionilor și Europa League. Decizia de ultima oră a UEFA este de a opri toate competiţiile după ce federaţiile naţionale din  mai multe  ţări au suspendat competiţiile.  Forul european a anunțat că va comunica în timp util deciziile viitoare în ceea ce privește programarea meciurilor amânate.

„Având în vedere evoluția epidemiologică a virusului COVID-19 în Europa și deciziilor conexe luate de diferite guverne, toate meciurile inter-cluburi din competiții UEFA programate săptămâna viitoare sunt amânate. Astfel, partidele care trebuia să se desfășoare în perioada 17-19 martie, în UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Youth League vor fi reprogramate. Deciziile cu privire la datele în care vor avea loc aceste meciuri vor fi comunicate în timp util. Ca urmare a a acestei hotărâri, tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor și ale Europa League, programată pentru 20 martie, a fost, de asemenea, amânată”, a  anunţat siteul FRF.

De asemenea, toate competițiile de fotbal de pe teritoriul țării vor fi suspendate până la data de 31 martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Vizualizări: 301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: