Pandurii a suspendat antrenamentele şi la prima echipă

Modelul  stadionului de la Giurgiu unde mai multe persoane  au fost carantinate la stadionul  echipei Astra a fost adoptat şi de autorităţile de la Târgu Jiu. Un număr de  43 de persoane venite din afara ţării au fost plasate în carantină fiind  cazate la hotelul de la stadionul Municipal din Târgu Jiu. Pandurii suspendaseră deja antrenamentele la grupele de juniori imediat ce au aflat de această măsură, iar  joi jucătorii  primei echipe nu s-au mai antrenat deloc.

După ce, marţi dimineaţa, 21 de români reveniţi în ţară din Italia, regiunea Calabria, cu autocarul, prin Vama Giurgiu, au fost plasaţi în carantină la stadionul ”Marin Anastasovici”, miercuri seară, la Târgu Jiu, 43 de persoane suspecte de Covid-19 au fost cazate în hotelul de la stadionul Municipal. Joi porţile arenei au fost închise, astfel că atât iubitorii sportului care puteau alerga zilnic, între orele 8:00-19:00, pe pista de atletism, cât şi cele două echipe locale de fotbal care au acces pe gazon, nu au mai putut intra în incinta stadionului.

Marin Condescu, principalul creditor al clubului Pandurii Târgu Jiu, a   spus că  nu crede că aceasta este cea mai bună   soluţie: ”Nu cred că soluţia adoptată de autorităţi este cea mai inspirată. Sunt de acord că persoanele suspecte trebuie inventariate şi cazate, dar trebuia găsită o altă locaţie. Nu la stadion. Din acest motiv, noi am fost nevoiţi încă de miercuri să suspendăm antrenamentele la grupele de copii şi juniori. Echipa mare s-a antrenat pe terenul sintetic de lângă stadion.”

Între timp FRF a suspendat toate competiţiile de fotbal, masculin şi feminin, precum şi de futsal, până pe 31 martie iar antrenamentele echipei  Pandurii au fost şi acestea suspendate până pe data de  31 martie.

Primul meci pe care  Pandurii ar trebui să îl joace pe teren propriu, pe stadionul Municipal, este cel cu Metaloglobus Bucureşti.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: