O societate din Sibiu angajează zeci de persoane din Gorj

Con-A, un grup de firme cu capital integral românesc, privat, din Sibiu, face angajări în Gorj. Societatea caută să angajeze 30 de persoane de pe plan local pentru proiecte ce vizează construcţia de mall-uri, supermarketuri, stadioane, lucrări de infrastructură, dar şi de reabilitare şi restaurare a anumitor obiective. Cei care vor să aplice pentru posturile oferite de această societate, de lăcătuş mecanic, lăcătuş montator sau sudor, mai au la dispoziţie doar 2 săptămâni. Salariile oferite de societatea sibiană pot ajunge şi la 2000 de lei.

Societatea Con-A  pune la bătaie, printre alte locuri de muncă, 7 posturi de lăcătuş mecanic, 12 de lăcătuş montator şi 4 posturi de sudor manual cu arc electric. Cei care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă au la dispoziţie şi o adresă de e-mail. Termenul limită pentru depunerea CV-urilor este data de 15 iunie.  „În judeţul Gorj compania angajează 30 de persoane, muncitori calificaţi (lăcătuşi montatori, sudori) şi necalificaţi, în construcţii. Angajăm personal din judeţul Gorj pentru că este unul din judeţele vecine, cu forţă de muncă disponibilă şi pentru că unul din proiectele mari în care este angrenată compania noastră este în apropiere. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail: [email protected]”, a declarat Daniela Ilie, reprezentant al societăţii Con-A. 

Persoanele selectate vor lucra alături de echipele societăţi în proiecte deja contractate de această societate în Sibiu, Cluj, Turceni şi Slatina, dar şi în fabricile societăţii din Sibiu.

O sesiune de selecţie a avut deja loc la sfârşitul lunii mai, iar restul selecţiei se va face la AJOFM Târgu Jiu, la o dată pe care societatea urmează să o comunice ulterior. În funcţie de încadrarea pe care o va avea fiecare, salariile oferite de societatea sibiană pot să difere între 1.200 şi 2000 de lei. De asemenea, în stabilirea salariului, criteriile  importante sunt pregătirea profesională, experienţa anterioară şi seriozitatea fiecăruia.

     Printre proiectele la care a participat această societate de-a lungul timpului se regăsesc: Cluj Arena, Terminalul Aeroportului Sibiu, Cora Constanţa şi Bacău, Shopping City Ploieşti şi Galaţi. 

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: