O șoferiță grăbită a făcut praf două mașini

Impact violent vineri seară într-o intersecţie de pe Drumul Naţional 72, care leagă Târgovişte de Ploieşti, după ce o şoferiţă din Gorj nu a acordat prioritate altui autoturism. În urma accidentului, cei doi conducători auto au avut nevoie de intervenţia medicilor, iar ambele maşini au fost grav avariate.

Şoferiţa în vârstă de 56 de ani, din Gorj, se afla în maşina împreună cu fiica sa şi mergeau dinspre Târgovişte spre Ploieşti. Accidentul s-a produs din cauza femeii care, într-o intersecţie, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 28 de ani.

La faţa locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la ambulanţă, pompieri şi poliţie.

În urma impactului violent, ambii şoferi au suferit răni şi au fost duşi cu ambulantele la unitatea de primri urgente a Spitalul judeţean de urgenţă din Târgovişte. 

Între timp, la faţa locului poliţiştii au declanşat o anchetă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

Sătenii spun că în acea zonă au loc des accidente de circulaţie şi singura soluţie ar fi să construiască un sens giratoriu şi o trecere de pietonii pentru ca şoferii să nu mai circule cu viteza şi să respecte regulile de circulaţie.

Vizualizări: 4,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: