ITM face plângere penală după un nou control la spital

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a mers din nou în control la spitalul din Târgu Jiu, pentru a verifica dacă reactivii periculoși mai sunt depozitați în condiții nepotrivite.

Inspectorii de muncă din cadrul ITM Gorj au dispus acum o săptămână sistarea activităţii de depozitare a substanţelor periculoase în magazia Spitalului de Urgenţă Târgu-Jiu, aceasta fiind improprie din punct de vedere al normelor securităţii şi sănătăţii în muncă. Medicamente, reactivi, materiale sanitare sau medicamente au fost găsite depozitate într-o magazie plină de mucegai și prin acoperișul căreia plouă.

Managerul spitalului, Gigel Capotă, a negat că reactivii ar fi depozitați în respectiva magazie. ITM a reluat controlul pe 1 noiembrie și a constatat că reactivii sunt în același depozit, astfel că urmează a fi făcută plângere penală la adresa celor responsabili de această situație.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu mai au voie să depoziteze niciun medicament în respectiva magazie.

Vizualizări: 1,945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: