O vedetă își face vacanța în Gorj. Părinții logodnicului ei sunt din Peștisani 

Iulia Albu a ales să se refugieze de agitația Capitalei într-o locație în care spune că a găsit "liniște totală". Vedeta a luat o pauză de la toate proiectele în care este implicată și a venit pentru câteva zile în Gorj, la Peștisani. Din această comună este originar logodnicul său Mihai Alexandru, iar cei doi petrec o mică vacanţă la familia gorjeanului.

Într-un interviu pe care l-a acordat presei centrale, vedeta a mărturisit că se bucură de câteva zile relaxante pe meleagurile gorjenești, acolo unde locuiesc părinții lui Mihai Alexandru. 


„Chiar în acest moment sunt într-o mică vacanţă, într-o pauză de filmări de la Splash! şi proiectele pe care le am pe Antena Stars, respectiv: I.A. cu stil şi Poliţia modei. Vor fi câteva zile pe care le voi petrece în Gorj, alături de familia iubitului meu, în linişte totală”, a declarat ea.


Mihai Alexandru și Toma Cuzin, consăteni


Prezentă în platoul emisiunii moderate de gorjeanul Cătălin Măruță, Iulia Albu a ținut să-i dezvăluie acestuia că iubitul său  este din aceeași comună cu actorul Toma Cuzin. "Și iubitul meu a copilărit la Peștisani. Mihai Alexandru este numele lui și pe mama lui o cheamă Lelia, viitoarea mea soacră”.

Prezent și el în emisiune, Toma Cuzin a mărturisit că este posibil să-l știe pe Mihai Alexandru. 


Cine este Mihai Alexandru?


Mihai Alexandru nu face parte din lumea mondenă, așa că primele informații despre el au apărut în presă abia în momentul în care Iulia Albu a considerat că relația poate fi asumată în mod public.


"A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing. El n-a dorit niciodată să se întoarcă în România până în momentul în care ne-am cunoscut. Apoi, relaţia avansând, nici nu ar fi fost decât două posibilităţi: să mă mut eu acolo sau să vină el aici. Eu nu aveam cum să plec din cauza faptului că fostul meu soţ nu mi-ar fi dat niciodată acceptul ca eu să plec cu Mikaela din ţară. În plus, aveam o carieră înfloritoare aici şi eram încă studentă la a doua facultate, trebuia să-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista altă posibilitate pentru ca relaţia noastră să continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”, a afirmat ea într-un interviu pentru Libertatea. 


Iulia Albu și Mihai Alexandru formează un cuplu de câțiva ani de zile, dar până în momentul de față, cei doi nu și-au făcut prea multe planuri pentru nuntă.

Vizualizări: 10,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: