Obiectivul CSM la baschet, salvarea de la retrogradare

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va avea şi în noul sezon acelaşi obiectiv din ultimele două campionate, respectiv salvarea de la retrogradare. Directorul clubului CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, spune că bugetul clubului este printre ultimele din Liga Naţională şi e greu ca echipa să îşi propună mai mult.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a rămas în Liga Națională de Baschet Masculin după ce Federaţia Română de Baschet a decis că nici o echipă nu va mai retrograda în acest sezon. În această pauză competiţională conducerea va stabili strategia pentru viitorul sezon în care echipa va activa pentru al treilea campionat consecutiv în prima ligă.

Directorul clubului CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, spune că bugetul clubului este printre ultimele din Liga Naţională şi e greu ca echipa să îşi propună mai mult. „Sper că vom reuşi să facem o echipă destul de puternică, având în vedere şi banii pe care îi avem. Pentru că şi acum suntem una dintre echipele codaşe din acest punct de vedere. Bineînţeles că obiectivul va fi acelaşi, salvarea de la retrogradare”, a spus Bălăeţ la Radio Accent precizând că este mulțumit că echipa nu a retrogradat însă se aștepta la rezultate ceva mai bune: „Noi am fost în acest sezon în obiectivul nostru, adică acela de a nu termina sezonul pe ultimele două locuri. Trebuie să spun că îmi doream mai mult de la echipă pentru că am avut un lot cu care, la un moment dat, se putea face mai mult. Nu cu mult mai mult dar cred eu că 3-4 meciuri puteam să le mai câştigăm”.

CSM Târgu Jiu a încheiat ultimul sezon pe locul 12 în clasament din 14 echipe după ce a înregistrat doar şase victorii și a pierdut 20 de meciuri.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: