Paraschiv nu l-a convins pe Şumudică şi a fost împrumutat

Transferat în această vară de echipa campioană, Daniel Paraschiv, fost golgheter la ACS Viitorul Târgu Jiu, nu l-a convins pe antrenorul Marius Şumudică. Campioana a decis să îl ofere sub formă de împrumut celor de la FC Voluntari.

Paraschiv s-a făcut remarcat în sezonul precedent de Liga 2, unde a jucat pentru ACS Viitorul Târgu Jiu iar CFR Cluj l-a transferat în această vară. Pentru că nu l-a convins pe Marius Şumudică că merită să joace la acest nivel, CFR Cluj nu-l va păstra pe atacant. FC Voluntari şi CFR Cluj-Napoca au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucătorului Daniel Paraschiv la echipa ilfoveană după cum a anunţat clubul ilfovean pe pagina sa de Facebook. „Bun venit, Daniel Paraschiv! Cluburile FC Voluntari și Fotbal Club CFR 1907 Cluj Napoca au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Daniel Paraschiv la echipa noastră. Daniel Paraschiv este un vârf de atac , în vârstă de 22 de ani, care a evoluat în sezonul trecut pentru Viitorul Târgu Jiu. Bun venit Daniel și la cât mai multe realizări în tricoul FC Voluntari!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a ilfovenilor.

Cu 11 reușite în 27 de partide, în stagiunea 2020 - 2021, Daniel Paraschiv a fost unul din principalii marcatori din liga secundă.

Vizualizări: 1,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: