Pandurii a testat nouă jucători în meciul cu Universitatea Craiova

Pandurii Târgu Jiu a acceptat să joace un amical cu Universitatea Craiova ştiind că echipa din Bănie nu va folosi titularii. Chiar şi aşa gorjenii se aşteptau la un rezultat precum cel arătat de tabelă, mai ales că în repriza secundă au trimis pe teren numeroşi jucători aflaţi în probe sau juniori.

Pandurii a fost ridiculizată de rezervele Universității Craiova în primul amical al verii, scor 7-0, obiectivul antrenorului Călin Cojocaru nefiind nici măcar pregătirea echipei ci testarea unor noi jucători. Meciul disputat duminică seara, era primul pentru gorjeni şi ultimul pentru oltenii din Bănie care ia startul săptămâna aceasta în noul sezon. Profitând de faptul că Universitatea a mizat pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în meciul de sâmbătă, din Supercupa României, antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, a testat mai mulți fotbaliști.

Printre aceştia s-au numărat doi jucători străini, respectiv mijlocașul belgian Sean Aerts, fost jucător la Huragan Morag, în Liga 4 din Polonia şi mijlocașul olandez Alfred Mensah venit tot de la Huragan Morag.

Au fost testaţi de asemenea mijlocașul Robert Petre de la Universitatea II Craiova, atacantul Alexandru Popescu de la Aerostar Bacău, atacantul Ovidiu – Bebeto Lupuleț de la CS Afumați, fundașul Cătălin Afrim de la Gilortul Târgu Cărbunești, Denis Boldu şi Darius Boldu de la Şcoala de Fotbal Gică Popescu Craiova şi Leonard Căldăraru de la Gilortul Cărbuneşti dar şi câţiva juniori ai clubului. Dintre jucătorii care nu au fost sezonul trecut la Pandurii şi care au jucat în acest amical se mai numără Gabriel Oiţă, Alexandru Dinu şi Adrian Tănăsoiu, cu toţii reveniţi acum la fosta echipă.

Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: