Juniori ai clubului Pandurii, convocaţi la echipa naţională

Grupele de juniori de la Pandurii Târgu Jiu confirmă din nou că au jucători de valoare, dovadă faptul că aceştia sunt convocaţi la acţiuni de formare a loturilor naţionale. FRF a convocat trei dintre juniorii de 14 ani la Mogoşoaia pentru a se constitui lotul Under 15 al României.  

Cei trei juniori convocaţi de antrenorii desemnaţi de FRF să facă selecţie pentru constituirea Naţionalei Under 15 ani sunt de la grupa de juniori născuţi în anul 2007, pregătită de antrenorul Alin Poenaru.

„Trei dintre juniorii clubului Pandurii Târgu Jiu, născuţi în anul 2007, au primit, pe adresa clubului, convocarea din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru Naţionala Under 15 ani. Juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă, pregătiţi de antrenorul Alin Poenaru, vor lua parte la o acţiune de formare a lotului Under 15 organizată de FRF la centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia şi cel de la Buftea. Acţiunea va avea loc în perioada 15 – 21 iulie  2021,  antrenamentele şi jocurile urmând să se desfăşoare pe terenurile FRF de la Buftea şi Mogoşoaia”, a anunţat oficial clubul Pandurii.

Juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă se aflau în vacanţă în această perioadă, la fel ca şi grupa lor de juniori, şi, din acest motiv aceştia s-au pregătit timp de o săptămână cu jucătorii din lotul echipei Pandurii.

Tinerii s-au putut pregăti cu colegii mai mari sub comanda  antrenorului Călin Cojocaru, pentru reacomodarea la efort înaintea de a pleca la acţiunea FRF de la Bucureşti.

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: