Universitatea Craiova vânează doi jucători ai lui Ioan Niculae

Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, speră ca jucătorii Astrei Giurgiu să-și mai reducă din pretenții pentru a-i putea transfera. Acesta așteaptă şi ieșirea din închisoare a patronului giurgiuvenilor, Ioan Niculae, amânată pentru 23 iulie, pentru a putea negocia cu acesta.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a dezvăluit după Supercupa cu CFR că oltenii vor încerca să mai facă achiziții pentru compartimentul median. Iar antrenorul Marinos Ouzounidis a arătat cu degetul spre Mihai Rotaru: „Întrebați patronul!". Rotaru  n-a dorit să comenteze dar gsp.ro a anunţat că omul de afaceri n-ar fi renunțat definitiv la ideea de a aduce măcar pe unul dintre jucătorii Astrei,  Vali Gheorghe, 24 de ani, ce poate juca aripă dreapta sau stânga, și Albert Stahl, 22 de ani, extremă dreapta. La primele discuții, imediat după încheierea sezonului trecut, cel dintâi a solicitat nu mai puțin de 100.000 de euro bonus la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar, în timp ce Stahl a dorit 60.000 de euro la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar. Gsp scrie că aceste pretenții sunt considerate exagerate de finanțatorul oltenilor. Afacerea părea să fi picat definitiv, deși Astra era dispusă să renunțe la ei, însă acum ar putea reveni în actualitate, dacă-și mai reduc din pretenții. Cum s-a văzut și în Supercupă, Craiova are nevoie de jucători capabili să creeze breșe într-o apărare bine organizată. Iar tehnicii Vali Gheorghe și Stahl pot reprezenta o soluție.

Lucrurile s-ar putea limpezi odată cu așteptata ieșire din închisoare a patronului giurgiuvenilor, Ioan Niculae, o hotărâre în acest sens fiind amânată luni de Tribunalul Constanța pentru data de 23 iulie, a mai informat gsp.ro. Atunci se va decide și viitorul fostei campioane retrogradate în Liga 2.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: