Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Observatori interni la alegerile de la Bumbești-Pițic

Trei observatori interni au fost acreditați la alegerile locale parțiale din comuna gorjeană Bumbești-Pițic.

Este vorba de trei reprezentanți ai Asociației Naționale Anticorupție Dreptate și Transparență din Târgu Jiu.

Potrivit legii, pot fi acreditați ca observatori interni reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale care au ca unic scop apărarea drepturilor omului. Acreditarea permite accesul și staționarea titularului în locurile publice din zona de votare sau în localul de vot, precum și să asiste la operațiunile electorale, inclusiv la numărarea voturilor și la întocmirea proceselor-verbale.

În comuna Bumbești-Pițic sunt organizate alegeri după condamnarea la închisoare a fostului primar, Michy Nioață, găsit vinovat pentru fraude cu subvenții europene.

Șase candidați se bat pentru postul de primar, la urne fiind așteptați 1776 de alegători. Prezența la vor, la această oră, a depășit 27%. În comună sunt organizate trei secții de votare.

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: