Orban: Sunt convins că voi lua voturi de la Gorj

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost vineri în Gorj, unde a fost întrebat care mai este relația pe care o are cu Dan Vîlceanu. Orban spune că se înțelege bine cu deputatul de Gorj, iar faptul că acesta îl susține pe Florin Cîțu pentru preluarea șefiei partidului nu îl împiedică să colaboreze bine.

Ludovic Orban este convins că va avea voturi de la Gorj. “Am fost de foarte multe ori în Gorj în ultimii 20 de ani, în momente importante, cunosc foarte mulți liberali. Fiecare delegat va vota conform propriei opțiuni. Sunt convins că voi lua voturi de la Gorj”, a spus Orban.

Liderul PNL a mai spus despre Vîlceanu că este un fel de șef de campanie al lui Cîțu. ”La câtă treabă are! Cred că este un fel de șef de campanie al domnului Cîțu, se ocupă de campanie mai mult, în județe. Îmi spunea un șef de filială, primar, că l-a sunat Dan Vîlceanu să anunțe lista domnului Cîțu. Dar, decizia legată de cei care urmează să conducă filiala este luată de delegații la conferința județeană”, a comentat Orban.

Cu privire la alegerile din PNL Gorj, Orban a spus că nu știe să mai fie alt candidat la postul de președinte decât Vîlceanu.

Vizualizări: 2,349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: