Octavia Geamănu s-a întors la muncă

Fostă prezentatoare la Antena 1 pentru Observatorul de week-end, gorjeanca Octavia Geamănu a revenit la serviciu, Aceasta a precizat că a avut mai multe luni de concediu de odihnă, restant din anii trecuți, și că se judecă  în continuare cu angajatorul.

Octavia Geamănu a ieșit de pe post în urmă cu câteva luni, ea prezentând până atunci Observatorul de week-end. Locul ei a fost luat de Irina Ursu, care a venit de la Aleph şi a lucrat anterior patru ani la Pro TV.

Octavia Geamănu a anunţat, printr-o postare pe pagina ei de Facebook, că s-a întors la muncă, după ce i s-a încheiat concediul de odihnă: "După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsa și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani “se pierd”. Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să iți notezi totul."

Fosta prezentatoare spune că avea zile de concediu chiar și de acum șase ani: "Aveam zile de concediu neluate din 2017 pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum."

Jurnalista se află în proces cu angajatorul şi spune că nu se aşteaptă la zile în care să curgă lapte şi miere: "Azi, pe drumul spre redacție, simțeam un gol in stomac. Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere ca-n zilele în care nu aveam un proces cu angajatorul. Cert e ca merg in continuare determinată pe acest drum..."

Octavia Geamănu a dat Antena 1 în judecată după ce a fost scoasă de pe post, precizând că a fost nevoită să se adreseze instanţelor judecătoreşti.

Octavia Geamănu lucrează în grupul Intact de aproape 20 de ani, ea începând în 2003, când lucra la Antena 1 Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: