Ofertă de nerefuzat pentru guvern. Remediază gratuit sistemul cardurilor de sănătate

Un cunoscut IT-ist din România, Bogdan Răduță, face guvernului o ofertă de nerefuzat. Va remedia sistemul cardurilor de sănătate aflat în blocaj de câteva săptămâni, fără niciun ban. Ar vrea un singur lucru de la guvern, să construiască un spital nou. Actualul sistem a costat o sută de milioane de euro.

"Ma ofer sa “deblochez” sistemul cardurilor de sanatate si nu solicit nici un fel de compensatie financiara. Deasemenea dupa deblocare, ma ofer sa-l rescriu complet, pentru un sistem mai scalabil, mai responsive si mai adaptabil cerintelor curente. Inteleg ca a costat 100M EU, nu cer nici un euro, in schimb vreau sa se construiasca 1 spital. Nu este un mesaj sarcastic!", a scris Răduță pe pagina de socializare.

Acesta a primit deja mesaje de susținere, în primele ore de la lansarea propunerii. "Va multumesc tuturor pentru share-uri. Fulgul de nea, s-a facut bulgare si se rostogoleste, si sper sa ia forma a ceva. Am primit cateva mesaje care arata ca postarea mea a fost auzita si se ia in considerare propunerea".

Sistemul informatic al cardurilor de sănătate este blocat de circa trei săptămâni. (R.S.)

Vizualizări: 9,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: