Vîlceanu către Boza: Mândru de știrile cu oamenii care mor?

Așa cum era de așteptat, declarația managerului Complexului Energetic Oltenia, cum că este mândru de ce a realizat până acum, a stârnit reacții. Nu este clar ce motive de mândrie are Sorin Boza, câtă vreme CE Oltenia stă prost din absolut toate punctele de vedere. Numărul de accidente de muncă este îngrijorător, pierderile sunt uriașe, investițiile sunt departe de necesar, fronturile de lucru sunt blocate.

“Sunt mândru de ceea ce am realizat împreună până acum. Mai avem mult de lucru și sunt sigur ca alături de oamenii ce își doresc binele acestei companii vom reuși sa trecem și peste aceasta perioada dificilă. Echipa CE Oltenia este cea mai bună și eu mă mândresc cu ea!”, este o parte din declarația lui Boza.

Declarația a venit însă într-o perioadă cu multe accidente de muncă grave, unele mortale. Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a reacționat după ce un salariat de la Termocentrala Ișalnița a murit la zece zile după ce picioarele i-au fost tăiate de tren la serviciu. “La CE Oltenia este un deficit uriaș de personal și de investiții la locul de muncă, ceea ce contribuie major la evenimente tragice ca acesta. Pe fondul accidentelor de muncă tot mai dese, în care oameni mor sau sunt mutilați, și a situației financiare deosebit de grave, managerul roșu al acestei companii spune că e foarte mândru de ce a realizat la CEO. La fel sunt și pesediștii care-l susțin și care declară că salvează compania. În fiecare zi! Domnule director general, sunteți mândru și de știrile astea în care oameni mor? Este tot activitatea dumneavoastră. Pe pesediștii care salvează CEO la fiecare 5 minute ii întreb: pe salariați cine-i salvează?”, este mesajul lui Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 2,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: