Pro România: Primele persoane pe listele de consilieri

Pro România merge la Gorj pe mâna deputatului Alin Văcaru pentru scaunul de președintele al Consiliului Județean, iar Luminița Popescu este cea care se va lupta pentru Primăria Târgu Jiu.

Fiecare dintre candidați a venit cu o listă proprie de consilieri. Pentru posturile de consilieri județeni, Pro România a clasat pe primele 5 locuri pe: Alin Văcaru (candidat pentru șefia CJ Gorj), Mihai Prunariu (directorul CS Pandurii și președintele AJF), Ion Ișfan (profesor, fost inspector al Inspectoratului Județean Școlar Gorj), Ion Ciocea (primar Bustuchin) și Raluca Sarcină (membru în organizația de tineret).

Pe lista celor de la municipiu se află: Luminița Popescu (candidat pentru Primăria Târgu Jiu), Gabriel Coica (președinte Pro România Târgu Jiu), Mihaela Novac (economist la UCB Târgu Jiu), Daniela Ciocăzanu (medic pediatru) și Viorica Dima (fost atlet și antrenor).  

Alin Văcaru este de părere că Luminița Popescu ar avea un avantaj în fața lui Romanescu, mai ales că este prima femeie care candidează pentru o astfel de funcție în municipiul Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: