Mișcarea Patrioților Români, înregistrată la BEJ Gorj

O nouă alianță electorală! Biroul Electoral Județean Gorj a dispus înregistrarea Mișcării Patrioților Români, în vederea participării la alegerile locale din toamnă.

„Admite, în parte, cererea de înregistrare a Alianței Electorale Mișcarea Patrioților Români. Dispune înregistrarea Alianței Electorale Mișcarea Patrioților Români, fără siglă, pentru participarea la alegerile locale din anul 2020 în toate consiliile locale din județul Gorj. Definitivă”, se arată în hotărârea BEJ Gorj.

Alianța este constituită din Partidul Dreapta Liberală și Uniunea Națională Creștină a Romilor din România.

Dreapta Liberală este partidul controlat de omul de afaceri și fost liberal Viorel Cataramă, un aprig protestatar al măsurilor de protecție anti-Covid Acesta a mers într-un focar de coronavirus, cu gândul de a se îmbolnăvi, pentru a demonstra că pandemia de coronavirus este de fapt o conspirație.

Deși nu se știe nimic în Gorj despre Dreapta Liberală, de pe site-ul partidului aflăm că filiala este condusă de un anume Gabriel Toropu.

Uniunea Națională Creștină a Romilor din România este controlată de Emanuel Onoriu, fiul cântăreței Gabi Luncă și a acordeonistului lăutar Ion Onoriu, primul președinte al Uniunii Democrate a Romilor din România, devenită Partida Romilor Pro-Europa.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: