Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

OFICIAL: ANAF Gorj a avut la vanzare droguri

Toate cele peste 900 de plicuri de “ingrasaminte” ridicate in luna decembrie de DIICOT de la magazinul ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala) din Targu Jiu sunt droguri, arata analiza chimica realizata la un laborator de specialitate la cererea DIICOT. Biroul teritorial Gorj al DIICOT a ridicat cele peste 900 de plicuri de la magazinul ANAF pe 24 decembrie, dupa ce WALL-SREET.RO a publicat un articol in care arata ca ANAF Targu Jiu vinde substante susceptibile de a fi droguri de risc, cunoscute sub denumirea de etnobotanice.

"A venit raportul preliminar. Sunt droguri de risc si mare risc, dar cu mentiunea ca ele la momentul acela (al confiscarii, n.r.) nu erau considerate droguri. Toate sunt. Cam 600 sunt droguri de risc si de mare risc si vreo 300 sunt substante psihoactive. Deci toate sunt droguri. (…) Pe pliculete scria ingrasamant natural, chestii din astea", a declarat pentru wall-street.ro Mihaela Porime, procuror sef la structura centrala a DIICOT.

Continuarea AICI.

Vizualizări: 2,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: