Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ofițerii DGA Gorj au lucrat la dosarul „Rutiera”

Mai mulți ofițeri ai Direcției Județene Anticorupție Gorj au lucrat împreună cu alții colegi de la structurile din județele  Iași, Vaslui, Galați, Teleorman, Giurgiu, Neamț și Timișoara la dosarul „Rutiera”. În această acțiune au fost angrenați 16 ofițeri DGA, care au desfășurat ancheta sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași. În acest dosar au fost cercetate peste 250 fapte de natură penală și interogate peste 300 de persoane.

În cauză, au fost puse sub învinuire un număr de 54 de persoane, din care un număr de 51 de agenți de poliție rutieră și un număr de 3 persoane fără calitate specială. Miercuri Tribunalul Iași a dispus condamnarea pentru fapte de corupție a celor 14 inculpați din acest dosar care au calitate de agenți de poliție rutieră la Serviciul Poliției Rutiere din cadrul I.P.J. Iași. (A.F.)

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: