Olaru nu mai vrea la MedservMin

Daniel Olaru, directorul executiv interimar al MedservMin, societatea prestatoare de servicii medicale pentru CE Oltenia, nu își dorește să rămână în continuare la șefia unității. Olaru spune că nu va candida la concursul pentru acest post. „Nu candidez. Am venit să ajut societatea și nu candidez. Nu mi-am dorit. S-a bazat domnul director general pe experiența mea și a zis să încerc să rezolvăm problema”, a declarat Daniel Olaru.

Economist la CE Oltenia, Olaru a fost detașat pentru 4 luni la cârma MedservMin, începând cu data de 20 septembrie. Cei interesați să ocupe postul de director executiv își pot depune candidatura până în data de 24 noiembrie. Selecția finală în vederea elaborării propunerilor de nominalizare pentru  postul de director executiv al societății ar urma să aibă loc până în data de 12 ianuarie 2018.

Între timp, Daniel Olaru spune că va încerca să aducă unitatea pe linia de plutire. În primele 6 luni ale anului, societatea a înregistrat pierderi de 147.898 lei.

Salariații MedservMin muncesc de câteva luni la program de șapte zile, fiind în corelare cu orarul după care lucrează minerii din cadrul CE Oltenia. 

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: