Olimpică la Altruism! Performanța unei eleve din Gorj

Premiul I la Concursul „Olimpiada de Altrusim - Ediția 2022”, organizat de către Facultatea de Sociologie și Psihologie a Universității de Vest din Timișoara a fost obținut de Bîrsan Ionela-Georgiana, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” din localitatea Târgu Jiu, județul Gorj.

Premiul I constă în media 10 la examenul de admitere din sesiunea iulie 2022 la Specializarea Asistență Socială din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, dar și în materiale promoționale personalizate cu însemnele UVT (tricou, rucsac, termos, cană, USB stick).

Premiul principal aferent acestei poziții în clasament este asigurarea unui loc bugetat la specializarea Asistență Socială, (cu condiția promovării examenului de Bac).

Obiectivul general al concursului concursului „Olimpiada de Altrusim” a fost acela de
a promova ideile și comportamentele pro-active, pro-sociale și altruiste în rândul tinerilor. În cadrul concursului, au fost premiați tinerii cu idei, valori și comportamente umaniste, care doresc să contribue la dezvoltarea unei societăți coezive și incluzive.

Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: