Ce noroc pe capul lor! Trei puncte cadou pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

Jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu se pot considera norocoşi după ce au pierdut cu 6-2 meciul cu FC Buzău din prima etapă a play-out-ului. FRF a dictat victorie la „masa verde” pentru echipa lui Eugen Trică iar „cadoul” de la comisiile FRF a dus pe podiumul Grupei B greviştii de la ACS Viitorul.

ACS Viitorul Târgu Jiu a avut mare ghinion în prima etapă din play-out, când a fost învinsă la scor de maidan de FC Buzău, cu 6-2. Aflaţi atunci în „unele discuţii” cu conducerea, cum a numit antrenorul Eugen Trică greva jucătorilor, cei de la ACS Viitorul au avut noroc la comisiile FRF şi au câștigat apoi la „masa verde” partida cu FC Buzău din etapa trecută, meci care s-a disputat pe data de 19 martie şi la care echipa lui Trică încasase şase goluri.

Comisiile FRF au decis că echipa lui Cristi Pustai nu a respectat regulamentele şi au penalizat FC Buzău cu pierderea jocului cu 3-0 pentru că l-a utilizat pe jucătorul Kamil Wiktorski în acest meci deşi era  în stare de suspendare. Wiktorski a fost introdus pe teren pe final de meci, şi l-a înlocuit pe Daniel Vîrtej. Liderul FC Buzău a pierdut astfel meciul cu 3-0, la „masa verde”, dar nu îşi face mari probleme pentru că are 32 de puncte acum, fără cele trei luate de comisie. Pentru ACS Viitorul Târgu Jiu aceste puncte primite "cadou" scapă definitiv de griji echipa lui Trică, ce acumulează acum 27 și se află pe podiumul Seriei B din play-out.

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: