Debut la Cupa României pentru tinerii luptători gorjeni

Luptele sunt un sport de tradiţie în Gorj, iar la Târgu Jiu a fost o perioadă în care luptătorii erau pe primele locuri la numărul de medalii. O nouă generație de luptători legitimați la CSM Târgu Jiu intră la începutul lunii aprilie în febra competițiilor oficiale, aceştia fiind pregătiţi chiar de un fost campion local, Mădălin Gorjeanu.

Tinerii luptători gorjeni, antrenați de Mădălin Gorjanu, aflați la debut în competiţii naţionale, vor participa la două competiții juvenile foarte puternice, organizate sub egida Federației Române de Lupte, Cupa României U17, de la Târgu Mureș, și Cupa României U15, care se va desfășura la Odorheiu Secuiesc.

CSM Târgu Jiu va fi reprezentată la Târgu Mureș, la Cupa României U17, de Octavian Mitoi, la categoria 71 Kg, iar la Odorheiu Secuiesc, la Cupa României U15, de Andrei Amza și Amelian Istrătescu, ambii la categoria 68 Kg, a informat CSM Târgu Jiu.

După o lungă perioadă de antrenamente în Sala Sporturilor, acolo unde antrenorul Mădălin Gorjeanu şi antrenorul Ştefan Tănase pregătesc tineri luptători de la CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii, încep acum primele competiții oficiale pentru tinerii luptători gorjeni.

Prima competiţie are loc în perioada 1-3 aprilie, Sala Polivalentă din Târgu Mureș care va fi gazda Cupei României U17 la lupte libere. CSM Târgu Jiu se prezintă la acest concurs cu luptătorul Octavian Mitoi, care își va face astfel debutul în Cupa României la categoria de vârstă U17, acesta intrând pe saltea la categoria 71 Kg.

Galerie foto


Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: