Omul și postul la concursul pentru șefii de secții. Un dosar respins!

Fără rivalități la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru ocuparea funcțiilor de șefi de secție.

Pentru primele zece posturi și-au dosarele tot atâția candidați, nefiind concurență pentru niciunul dintre posturi.

Un singur dosar a fost respins, cel al doctoriței Lucreția Pîrcălăboiu, care viza șefia secției de Endocrinologie. Cunoscutul medic specialist în diabet și boli de nutriție are peste 67 de ani și va trebui să obțină un aviz de la Consiliul de Administrație al spitalului. Aceasta are termen de cinci zile pentru completarea dosarului.

Dr. Camelia Firoiu este interesată de șefia Serviciului de Anatomie Patologică, post pe care îl ocupă și în prezent. La fel și dr. Vasile Băleanu de la Chirurgie Generală. Și-au mai depus dosarele doctorii Sorinela Stochițoiu – Neurologie, Ion Crețu – ATI I, Rodica Dîrnu – ATI II, Maria Violeta Dina – ORL, Letiția Barbu – Oftalmologie, Florin Daniel Dijmărescu – Serviciul de Medicină Legală și Ioana Luciana Băleanu – Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie.

Urmează să fie anunțată data la care se va organiza concursul. Acesta va consta într-un interviu – susținerea proiectului de management, o probă scrisă și o probă clinică sau practică. În total vor fi scoase la concurs 15 posturi de șefi de secție sau de laborator.

Viitorii șefi de secție vor avea contracte de mandat pe 4 ani.

Vizualizări: 2,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: