Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs pentru șefia DSP Gorj

Posturile de directori ai Direcțiilor de Sănătate Publică din țară vor fi scoase la concurs în lunile următoare. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

 „În lunile următoare, vom scoate la concurs aceste posturi, pentru a ne asigura că cei competenți și cei mai în măsură să ocupe aceste posturi de importanță deosebită în sănătatea publică vor avea acces la un concurs corect. Nu contează dacă acel profesionist vine dintr-un partid sau altul, este susținut de un partid sau altul sau nu are nici un fel de susținere politică. Evident că preferăm să nu aibă nici un fel de susținere politică, dar nu va face parte din grila de evaluare a concursului pe post. Scopul este să aducem profesioniști”, a spus ministrul Sănătății, în cadrul unei conferințe de presă.

Majoritatea conducerilor DSP sunt în acest moment interimare. Așa stă situația și în Gorj. Directorul Narcis Stoian a fost numit pe post la sfârșitul lunii februarie 2020, bucurându-se de susținerea PMP. El a înlocuit-o pe Carmen Ivanov, destituită din funcție, după ce ar fi raportat date false privind situația pandemiei de coronavirus din județ.

Vizualizări: 2,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: