Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primăria Rovinari caută profesori

Autoritățile din Rovinari organizează concurs ca să facă trei angajări. Au nevoie de un expert pentru implementarea și monitorizarea unui proiect pe fonduri europene. În cadrul aceluiași proiect, mai caută să angajeze doi profesori. Unul de matematică și unul de limba engleză.

Primăria Rovinari a anunțat că are nevoie de cei trei angajați noi pentru a implementa proiectul „Pro Educație”, finanțat din fonduri europene. candidații care vor să prindă postul de expert implementare și monitorizare au nevoie de diplomă de licență și o vechime în muncă de cinci ani. În plus, trebuie să cunoască și mecanismele de implementare a proiectelor finanțate cu bani europeni.

Potrivit anunțului de angajare, profesorul de matematică de care are nevoie primăria trebuie să aibă o experiență de cinci ani în muncă și o experiență de doi ani de predare în învățământul gimnazial. La fel, și candidații care vor să ocupe postul de profesor de limba engleză.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 22 iunie. Proba scrisă urmează să aibă loc pe 30 iunie, iar interviul va fi programat pe 5 iulie.

Proiectul „Pro Educație” este în valoare de peste șase milioane de lei și își propune o serie de programe dedicate copiilor și părinților cu scopul de a reduce abandonul școlar și de a ajuta toți elevii din grupurile vulnerabile să meargă la școală.

Vizualizări: 1,315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: