Operator nou pe traseul Târgu Jiu - Rugi - Horezu

Consilierii județeni din Gorj vor lua în discuție joi atribuirea traseului de transport public Târgu Jiu - Rugi - Horezu unui nou operator, după ce cel vechi a renunțat.

Operatorul de transport rutier prestator al serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate pe traseul Târgu Jiu – Rugi – Horezu a notificat Consiliul Judeţean Gorj cu privire la renunţarea la licenţa de traseu, încă din vară.

Sunt afectați elevii care au nevoie să ajungă la școală în Târgu Jiu, dar și cetățeni care au locul de muncă mai departe de casă.

"Primăria comunei Turcinești a solicitat Consiliului Judeţean Gorj atribuirea în regim de urgenţă a traseului Târgu Jiu – Rugi – Horezu, pentru asigurarea în continuare a serviciului de transport public judeţean de persoane pe acest traseu.
Operatorul de transport rutier S.C. AAG CHIV AMELIA S.R.L. a depus documentaţia solicitată de Consiliul Judeţean Gorj prin adresa nr. 13001/05.10.2020 şi și-a exprimat acordul de a efectua serviciul de transport public judeţean de persoane pe traseul traseului Târgu Jiu – Rugi – Horezu, prin atribuirea directă a contractului de delegare de gestiune a serviciului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, cu valabilitate până la data de 31 decembrie 2021", se arată într-un document publicat pe site-ul CJ Gorj.

Vizualizări: 2,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: