Locuință inundată după ploile torențiale

O gospodărie din comuna gorjeană Văgiulești, satul Ungureni, a fost inundată din cauza precipitațiilor căzute în ultimele ore. Localnica spune că a  ajuns la culmea disperării și că tot timpul, când plouă mai tare, locuința sa se inundă. Problema ar fi de la un drum din sat ce a fost pietruit, iar de atunci șanțurile nu mai fac față colectării debitului de apă, conform femeii.

Localnica a mai afirmat și faptul că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Oamenii spun că au scos apa cu gălețile din casă.

”Este a doua oară. Când a plouat prima dată l-am sunat pe domnul primar, dar a trimis pe cineva de la primărie. Acum nu a venit nimeni. Am scos apă cu gălețile din camere. S-a făcut o reabilitare a drumurilor cu pietruire, nu sunt canale, iar când a ploua torențial, toata apa a venit la mine. În camere aveam apă până la pulpa piciorului. M-a ajutat copilul meu”, a spus localnica extrem de revoltată.

Contactat telefonic, primarul din Văgiulești, Constantin Pîrjol, spune că problema este din cauza cantității mai mare de apă și nu din cauza drumului.

”A fost o cantitate mai mare de apă și nu a preluat, a trecut peste. Nu trebuia pietruit drumul? Noi nu am pietruit prin șanțuri. Probleme sunt acolo doar atunci când plouă mai mult. Nu numai acolo, mai sunt și alte zone”, a spus Pîrjol.

Vizualizări: 2,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: