Opresc activitatea spălătoriilor auto în Rovinari. Cetățenii sunt îndemnați să nu facă risipă de apă. Motivul!

Cetățenii orașului Rovinari sunt rugați să evite risipa de apă în intervalul 26 februarie -2 martie. Se vor efectua lucrări la instalația de alimentare. Spălătoriile auto din oraș, racordate la rețeaua publică de alimentare cu apă, își vor opri în totalitate activitatea până la revenirea la normal.

”Stimați cetățeni, având în vedere adresa Nr.7000/19.02.2024 înaintată de către Compania de Apă Oltenia, prin care ni se comunică faptul că în perioada 26.02.2024, ora 00.00 – 02.03.2024, ora 00:00, alimentarea cu apă pe aducțiunea Isvarna - Craiova va fi oprită în totalitate în vederea montării bypass-urilor necesare cuplării Firului I existent cu Firul II Isvarna – Craiova, vă facem cunoscut faptul că deși majoritatea localităților de pe firul aducțiunii vor fi afectate în totalitate pe parcursul celor 6 zile, prin adresa Nr.7488/21.02.2024 înaintată de către Aparegio Gorj - CED Rovinari, am fost notificați că în perioada amintită, în orașul Rovinari (cu excepția cartierului Vârț) se va încerca asigurarea alimentării cu apă, în condițile unui consum responsabil, din rezevoarele proprii ale ApaRegio, la program, în intervalele orare 05:00-09:00 – 17:00-21:00.
În aceste condiții, avem rugămintea să înțelegeți situația de criză apărută și să evitați rispia de orice fel a apei în perioada amintită.
Totodată, marii consumatori de pe raza orașului Rovinari vor fi notificați să evite orice fel de risipă și să își asigure rezerve de apă necesare funcționării.
În același timp, toate spălătoriile auto racordate la rețeaua publică de alimentare cu apă își vor opri în totalitate activitatea până la revenirea la normal a alimentării cu apă”, a fost mesajul transmis de Primăria Rovinari.

Vizualizări: 1,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: