Opt angajări la spital. Nu se caută medici!

Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti face angajări. Nu mai puţin de opt posturi au fost scoase la concurs. Toate sunt pe perioadă determinată, iar vechimea nu este obligatorie.

Spitalul recrutează un registrator medical şi două infirmiere, pentru Compartimentul Primiri Urgenţe, doi brancardieri pentru Secţia Neurologie, un economist la structura de Management a calităţii, un zidar şi un fochist.

Postul de registrator medical debutant necesită diplomă de bacalaureat şi diplomă care să ateste efectuarea unei specializări în domeniul informatică. Pentru postul de infirmieră debutantă se cere diplomă de studii medii sau liceu şi un curs de infirmieră absolvit.

Cine vrea postul de brancardier trebuie să prezinte diploma de bacalaureat şi să facă dovada că a terminat un curs de prim ajutor.

Singurul post pe studii superioare este cel de economist debutant. În acest caz este nevoie de diploma de licenţă în profilul economic şi de absolvirea unui curs de pregătire în domeniul managementul calităţii în spitale, recunoscut de Ministerul Sănătăţii.

Cei care vor posturile de muncitor calificat trebuie să deţină calificare de fochist şi autorizaţie I.S.C.I.R., respectiv calificare de zidar.

Proba scrisă a concursului a fost programată pentru 18 decembrie, iar interviul pentru 21 decembrie. (A.A.)

Vizualizări: 2,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: