Opt percheziții în Gorj, trei mandate de aducere - Ce spun procurorii

Percheziţii într-un dosar de înșelăciune si frauda informativă, prejudiciul calcul fiind de peste 800 de mii de lei. Trei persoane au fost aduse la audieri.  Potrivit primelor informatii, o angajata a unei Case de Ajutor Reciproc  din Tragu Jiu facuse zeci de contracte de imprumut pe numele unor membri.

Zeci de percheziţii au loc luni în toată ţara, fiind vizate în special contrabanda, evaziunea fiscală, înşelăciunile şi infracţiunile de mediu. Într-o operaţiune naţională împotriva criminalităţii economice şi corupţiei, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au loc: 91 de percheziţii şi sunt puse în aplicare 25 de mandate de aducere. Dintre acestea, 9 sunt la Gorj

În Gorj, PJ Târgu-Jiu şi SICE Gorj au efectuat 8 percheziţii şi au emis 3 mandate de aducere într-un caz de înşelăciune, fals informatic şi fals în înscrisuri oficiale, soldat cu un prejudiciu estimat la 860.000 de lei, o angajată a unei asociaţii întocmind în fals contracte de împrumut.

Vizualizări: 8,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: