Opt posturi libere în Primăria Târgu Jiu. Se caută și șefi!

Se fac angajări la Primăria Târgu Jiu. Opt posturi sunt vacante. Printre acestea, și funcții de conducere. Municipalitatea are nevoie de director adjunct la Poliția Locală Târgu Jiu, dar și de șef în cadrul Direcției Juridice.

Primăria Municipiului Târgu Jiu a anunțat că organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere, vacante, de director executiv adjunct al Poliției Locale Târgu Jiu. Candidații trebuie să aibă studii în administrație publică sau management și vechime de cel puțin 7 ani. 31 iulie este data limită pentru depunerea candidaturilor, iar proba scrisă a examenului va avea loc pe 3 septembrie.

Un post de conducere a fost scos la concurs și în cadrul Direcției juridice și administrație publică. Aici se caută șef al Serviciului juridic-contencios. Cei interesați de post au nevoie de studii în domeniul științelor juridice și o vechime în domeniu de cel puțin 5 ani. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 iulie, concursul urmând să aibă loc pe 21 august.

În plus, vor mai fi organizate concursuri pentru un post de consilier în cadrul Compartimentului Control Intern, un inspector la Direcția Tehnică, un referent la Direcția Economică și un inspector la Serviciul Stare Civilă, în acest ultim caz vorbind de un contract pe o perioadă determinată. Și Direcţia Publică de Venituri din Târgu Jiu are nevoie de un consilier asistent la Serviciul urmărire constatare persoane juridice. (A.A.)

Vizualizări: 4,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: