Se caută poştaşi. Post vacant la Gorj

Poşta Română face zeci de angajări în toată ţara. Se caută în principal factori poştali, adică poştaşi. În Gorj există vacant doar un singur post. Este pentru circumscripţia rurală Brătuia – comuna Dăneşti.

Persoanele interesate vor depune la sediul Oficiului Judeţean de Poştă Gorj din Târgu Jiu, str. Eroilor, documentele necesare pentru a participa la concurs. Este nevoie de cerere de înscriere, copii după actele de studii şi de identitate, cazierul judiciar, un CV, dar şi datele de contact (nr. de telefon sau adresă de e-mail) unde vor primi informaţii despre data, ora şi locul desfăşurării concursului.

Doritorii trebuie să fie absolvenţi de învăţământ obligatoriu, să fi terminat un curs de formare profesională ca factor poştal şi să aibă şase luni vechime în funcţii de exploatare poştală.

Poştaşii au salarii mici şi nu mulţi sunt dispuşi să bată de dimineaţa până seara uliţele satelor pentru a duce pensii, scrisori sau colete.

Luna trecută, Poşta Română a mai angajat la Gorj un factor poştal, post vacant în cadrul Oficiului Poştal de Distribuire Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: