Opt sute de locuri de muncă pentru culegătoare de căpșune

O firmă din Spania caută să angajeze din Gorj 800 culegătoare pentru campania de recoltare căpșune. Acestea ar trebui să plece în Spania anul viitor pentru un contract de trei luni.

Gorjencele selectate vor primi peste 40 de euro pe zi. Este vorba de o societate din Spania care a mai recrutat în ultimii cinci ani forță de muncă din Gorj. Doar femeile sunt acceptate la selecție, care au vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani. Angajatorul nu solicită experiență. Data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru săptămânal va fi de 39 de ore, împărțite pe 6 zile. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții. Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1.6 euro pe zi și nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei.
Gorjencele interesate de unul dintre aceste posturi pot solicita mai multe informații la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj, la Biroul Eures dedicat celor care doresc să lucreze peste hotare. Înainte de a fi făcute recrutările, firma spaniolă va organiza o selecţie. Deocamdată nu a fost stabilit locul unde va avea loc. În trecut, o astfel de selecție a avut loc chiar la Târgu Jiu.

Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: