Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Orac a fost pus pe lista de transfer

Mijlocaşul Daniel Orac de la Pandurii Târgu Jiu a fost ieri oficial pus pe lista de transferuri a clubului gorjean. Nemulţumit de atitudinea unor jucători la pregătirea din primul stagiu din Turcia, antrenorul Sorin Cârţu a cerut conducerii să ia măsuri, pe aceeiaşi listă fiind iniţial şi Sergiu Mândrean. În acest caz însă s-a ajuns la concluzia că fundaşul va fi util echipei şi în retur după ce transferul bosniacului Pejic a căzut.

Preşedintele Marin Condescu a anunţat că Orac acesta e liber să îşi caute o altă echipă iar dacă nu va reuşi să gasească va fi cedat sub formă de împrumut la CSM Vâlcea: „Lui Orac îi dăm drumul să-şi găsească echipă. El e oficial pe lista de transferuri a clubului. Dacă îl vor cei de la Vâlcea îl las la Vâlcea, sub formă de împrumut. Dar dacă îşi găseşte echipă, îl las să plece la orice echipă doar că pentru dezlegarea lui cerem 100 000 de euro.” Oficialul de la Pandurii a explicat azi că Pandurii are o colaborare cu CSM Vâlcea prin sindicatele miniere de la Berbeşti care sunt printre acţionarii clubului vâlcean dar şi la Pandurii prin intermediul USMO: „La Vâlcea Orac ar putea merge împrumut pentru că noi continuăm relaţia pe care o avem cu Berbeştiul de mai mult timp. Preferăm să-i ţinem noi pe jucători şi să-i plătim noi în continuare după aceea primim de la Berbeşti exact banii de care avem nevoie să le plătim jucătorilor salariile. Avantajul nostru este că pe această filieră, aproape toţi jucătorii care au evoluat la Vâlcea au progresat având jocuri în picioare şi au fost vânduţi apoi la preţuri bune.” Preşedintele consideră că Orac este un jucător bun pe care însă antrenorul l-a pus pe lista de transfer pentru că are foarte mulţi mijlocaşi: „Din punctul meu de vedere, Orac este un jucător bun, la fel ca şi Nalaţi la care Sorin a renunţat. Dar, la mijloc, este o concurenţă mare şi e păcat să nu joace acum când sunt tineri. Viaţa de fotbalist e scurtă iar dacă nici când eşti tânăr nu joci, e grav.” După ce l Orac a fost pus pe lista de transferuri a clubului, acesta rămâne singurul jucător care nu va mai face deplasarea cu Pandurii în cel de-al doilea stagiu din Antalya dintre cei care s-au antrenat sub comanda lui Sorin Cârţu în prima parte a pregătirii. Suspectat de o ruptură musculară, Daniel Ghindeanu va efectua o serie de  analize amănunţite pentru a vedea dacă se va putea antrena, el lipsind de la aproape toate antrenamentele în primul stagiu.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: