Pachete turistice pentru Crăciun și Revelion. "Sper să ne revenim"

Turismul este unul dintre domeniile de activitate ce au fost lovite în plin de această pandemie provocată de noul coronavirus. Agențiile de turism încearcă totuși să supraviețuiască. Astfel, cei mai mulți au pregătit câteva pachete pentru 1 Decembrie, Crăciun și Anul Nou.

Șeful unei agenții de turism din Târgu Jiu, Virgil Dănăricu, spune că acest an a fost extrem de greu, fiind vorba despre pierderi mari în domeniul ospitalității. Acesta spune că a pregătit deja pachete interesante pentru gorjeni.

”Anul acesta  a fost un an foarte greu pentru noi. Din luna martie și până în prezent au fost pierderi mari în industria ospitalității. Încercăm să ne revenim. Agenția noastră are un program foarte bine stabilit pentru data de 1 Decembrie, la un hotel de 4 stele în județul Vâlcea. Sunt multe locuri ocupate. Avem solicitări pentru Crăciun, dar și pentru Revelion”, a spus Dănăricu.

De exemplu, pentru o vacanță de Revelion în Bulgaria, la un hotel de 4 stele, prețul nu depășește 1.700 de lei de persoană: ”Pentru Crăciun și Revelion avem oferte pentru Bulgaria, la un hotel de 4 stele la un preț 1.690 lei de persoană, fiind incluse 4 nopți de cazare, cină și mic dejun, dar și cina festivă. În România avem oferte pentru Iași, Cluj și Sovata. Așteptăm clienții și sperăm să dăm drumul la motoare pentru anul viitor, dar sperăm să nu mai fie așa greu ca 2020”, a mai afirmat șeful agenției de turism. 

Vizualizări: 1,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: