Pacienții se plâng că este frig în spital. Managerul: Așteptăm cu înfrigurare facturile

Conducerea Spitalului Orășenesc din Târgu-Cărbunești se gândește cu groază la facturile care vor veni. În unitatea spitalicească însă nu s-a dat drumul la căldură pentru că mai sunt revizii și racorduri de făcut, în timp ce pacienții au început să se plângă de faptul că în saloane este frig.

Constantin Târziu, managerul Spitalului din Târgu-Cărbunești, se gândește cum să facă economii la spital pentru a plăti mai puțin la facturi însă calculele nu-i prea ies. ”Nu este important cum intram în iarnă ci cum ieșim  pentru că așteptăm cu înfrigurare facturile în contextul în care încă nu am pornit căldura în spital. Avem cheltuieli foarte mari la spital și nu știu cum o să facem față. Pe lângă secțiile funcționa, avem șantiere în altele și tot așa”.

Pacienții au început deja să se vaite că în saloane este frig. ”Noi ne gândim să facem economii, dar nu putem lăsa pacienții în frig. Trebuie să asigurăm pacientului un minim de confort termin. Încă nu am dat drumul la centrală pentru că refacem legăturile cu noile secții, facem revizii și noi racorduri, dar va trebui în scurt timp să facem căldură. Pacienții au început să se plângă că este frig în spital și încă nici nu a venit sezonul rece”, a mai spus Constantin Târziu.

Vizualizări: 1,252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: