Post de asistent medical la Mușetești

Primăria Mușetești organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea postului de asistent medical comunitar, pe o perioadă nedeterminată.

Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să fie absolvenți ai școlii sanitare postliceale sau echivalente/studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare, dovedite cu diplomă de absolvire; absolvent studii superioare – specializarea asistență medicală general, să aibă vechime în specialitatea studiilor minim 6 luni, să dețină certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (aviz anual/adeverință eliberat/ă de către O.A.M.G.M AM.R.) în termen de valabilitate.


Dosarele se depun la sediul instituției, până la data de 23 octombrie 2022. Concursul se va desfășura în două etape: proba scrisă, la data de 25 octombrie 2022, ora 10:00 și proba interviu, la data de 27 octombrie 2022, ora 10:00.

Vizualizări: 734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: