Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pacientul din Gorj, negativ la ultimul test de coronavirus

Primul pacient din România diagnosticat cu coronavirus a fost testat din nou vineri, dar de această dată testul a ieșit negativ. Este vorba de tânărul de 25 de ani din Prigoria, care a intrat în contact indirect cu italianul de 71 de ani din Italia, care a fost diagnosticat cu boala la câteva zile după ce a plecat din Gorj.

Tânărul va rămâne în spital, la București, cel puțin până sâmbătă, când testul va fi repetat. Dacă și atunci va fi negativ, atunci este posibil să fie externat.

“Ministerul Sănătății a fost informat de către reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase „prof.dr. Matei Balș” că pacientul din județul Gorj depistat cu noul Coronavirus (COVID-19) a fost retestat în cursul zilei de astăzi, testele având rezultat negativ. Reprezentanții institutului au anunțat că, în următoarea perioadă, pacientul va fi testat a treia oară. Dacă rezultatul va fi tot negativ atunci pacientul este considerat vindecat și va fi externat. După externare pacientul nu trebuie să mai fie izolat la domiciliu sau în carantină”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Este posibil chiar ca testul să fi fost de la început fals pozitiv, statistic existând această ipoteză.

De altfel, tânărul de 25 de ani era asimptomatic. Se simțea foarte bine, astfel că nu a primit niciun tratament. El nu a dat mâna cu italianul, ci doar l-a zărit de la circa 20 de metri.

Vizualizări: 13,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: