Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două cazuri noi de coronavirus în România

Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în România. Este vorba de un bărbat de 45 de ani din Maramureș care a venit din Italia pe 25 februarie cu febră, dar nu dintr-o zonă aflată în carantină. Bărbatul a fost la doctor în Italia, a ajuns cu febră în România, a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj. Starea lui este bună.

Al doilea caz este al unei femei de 38 de ani din Timișoara care a fost pe 17 februarie în Italia, la Bergamo. Pe 25 februarie a avut primele simptome, pe 27 februarie a fost la spital, a fost testată și trimisă acasă în izolare. Pe 28 februarie testul a ieșit pozitiv, fiind acum internată la centrul din Timișoara.

Anunțul a fost făcut de Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a spus că au început anchetele epidemiologice. Vor fi testate toate persoanele cu care au călătorit cei doi noi pacienți sau care au intrat ulterior în contact cu acestea.

Reamintim că primul caz de coronavirus din România a fost în Gorj, un tânăr de 25 de ani din Prigoria, care este internat la centrul din București.

Vizualizări: 4,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: