Păcurar: „Victoria ne obligă să mergem pe aceeaşi linie”

Marcatorul golului echipei Pandurii în meciul cu Astra Ploieşti, Alexandru Păcurar, crede că echipa va juca cu mai mult curaj după cele trei puncte obţinute în meciul cu Astra. Păcurar apreciază că faptul că el a marcat primul gol al sezonului la Pandurii nu e foarte important şi spune că a avut noroc la faza respectivă.
Reporter: Aţi reuşit să debutaţi în noul sezon cu o victorie greaţie golului pe care tu l-ai marcat. Cum a fost debutul?
Alexandru Păcurar: Da, am reuşit o victorie în deplasare şi este foarte bine. Am început cu dreptul ceea ce e foarte important pentru noi. E bine că am început cu o victorie care sper să ne dea un moral bun şi pentru celelalte meciuri şi să le tratăm cu mai mult curaj.
Rep.: Ai avut piciorul de aur unde trebuie în momentul decisiv şi ai reuşit să înscrii primul gol al sezonului...
A.P.: Nu e aşa de important cine marchează ci doar ca echipa să câştige. Acum că am fost eu acolo şi am reuşit să trimit mingea în poartă e pentru că am avut şi noroc că a ajuns mingea la mine. Faza a fost un şut centrare al lui Hidişan şi ajungând la mine am introdus-o în poartă. E important că am fost acolo să înscriu. 
Rep.: Cât de importantă e această victorie acum că veniţi în faţa propriilor suporteri cu trei punte deja?
A.P.: Victoria aceasta ne obligă să mergem pe aceeaşi linie. Acum la meciul cu FC Vaslui de sâmbătă de acasă trebuie să reuşim un joc bun şi în urma jocului bun să reuşim şi un rezultat favorabil. Vreau să obţinem victoria.

Hidişan a dat pasa de gol 

Coautor la golul lui Păcurar, Florin Hidişan crede că cele trei puncte vor da un moral bun echipei pentru meciul următor: „Sigur a fost un prim meci şi o primă victorie şi e important că am început cu dreptul. Probabil că asta ne va ajuta pe viitor. Este bine pentru moralul echipei că am luat cele trei puncte. Chiar dacă am câştigat, nu a fost un meci uşor, a fost destul de greu pentru că am jucat pe o căldură foarte mare şi probabil că şi asta a contat, dar important e că am luat cele trei puncte.” Acesta consideră că debutul de sezon nu este concludent pentru ceea ce va urma pentru că e o perioadă de tatonări pentru toate echipele: „Mă bucur că am dat pasa de gol, dar ceea ce este cel mai important este că am luat cele trei puncte şi echipa a debutat cu o victorie. Asta contează cel mai mult. Pentru început se ia pulsul, e început de campionat şi nu poţi să-ţi dai seama de potenţialul maxim al fiecărei echipe. Dar uşor, uşor sper ca de la meci la meci să creştem şi să jucăm un fotbal de bună calitate. Vom debuta acasă la sfârşitul săptămânii cu trei puncte deja şi sper ca spectatorii de la Târgu Jiu să fie alături de noi aşa cum au demonstrat şi în campionatul trecut şi să ne încurejeze să obţinem cele trei puncte.”


Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: