Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pâine fără acte

Poliţiştii din Rovinari şi Postului de Poliţie Negomir au desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii transportului şi comercializării ilegale a produselor de panificaţie, ocazie cu care au identificat în trafic pe D.N. 66, oraşul Rovinari, un bărbat de 55 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară care transporta produse de panificaţie.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că pentru 290 de produse de panificaţie existente în autoutilitară, conducătorul auto nu deţine documente legale de provenienţă, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în sumă de 500 lei conform Legii nr. 12/1990-Rep, iar ca măsură complementară s-a procedat la ridicarea în vederea confiscării a celor 290 de produse pe panificaţie.

Vizualizări: 1,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: